Att vara Eljest

Att vara eljest behöver inte vara något positivt. Man är annorlunda. Kanske har man svårt att passa in i ett fack. Eller i ett sammanhang. Lite som att försöka trycka en parkbänk genom ett nyckelhål. Avvikande, är ett annat ord. Men vi säger eljest. Och för oss är det mer än ett sätt att vara. Det är viljan att testa nya saker. Att våga. Att göra fel. Att lära sig. Att börja om. Det är förmågan att kunna återupptäcka sin omgivning. Att hitta nya vinklar och perspektiv. Nya idéer. Att ta ett steg tillbaka och sätta i spaden en bit bort. Att se den större bilden. Att hitta alternativa sätt att göra saker på. Sätt som kan öppna andra dörrar. Andra möjligheter.
För oss är det grunden i allt vi gör. Allt vi är. Allt vi kan. Letar du efter en reklamfabrik där kommunikation skapas efter en löpande band-princip… ja, då är vi ärligt talat ingen bra matchning.

Här är vi eljest. Och det är vi förbannat stolta över.

Vi går en egen väg. Det är mer spännande.

Vår väg är ingen flygplansraka som skär hänsynslöst genom landet. Den rör sig med det. Den stiger, den faller och den böjer sig.

Ibland är den inte asfalterad eller ens bred nog för vanliga fordon. Därför ser vi till att inte använda vanliga färdmedel. Vi rör oss smidigt och är inte rädda för att smutsa ner oss när det krävs, och framförallt, vi ser alltid till att vi är redo att starta resan blixtsnabbt.

På de vägar vi rör oss behöver vi aldrig stanna för trafikstockningar. Vi stannar bara för fantastiska vyer och spännande gömställen… och då och då för att kolla kartan efter en annan väg som leder oss genom ett nytt, outforskat territorium.

Vissa säger att det är skrämmande att inte veta vad som ligger bakom nästa hörn. Vi säger att det är den enda vägen som är värd att ta.